Младежкият национал Димитър Папазов направи отличен дебют за Примаверата на Болоня, след като

...
Младежкият национал Димитър Папазов направи отличен дебют за Примаверата на Болоня, след като
Коментари Харесай

Юноша на Ботев със страхотен дебют за Болоня

Младежкият национал Димитър Папазов направи отличен дебют за Примаверата на Болоня, откакто се разписа за равенството 1:1 с Интер като посетител в първия кръг на италианския шампионат за играчи до 20-годишна възраст.
Прочетете още
18-годишният Папазов реализира за Болоня в 44-тата минута на мача. Той скочи най-високо при центриране от корнер и с глава не остави шансове на стража на " нерадзурите "  Алесандро Калигарис. Десетина минути по-рано домакините от Интер бяха повели посредством Даниеле Кието.

За представянето си Папазов, който може да играе както като ляв бранител, по този начин и като централен, получи доста висока оценка от старши треньора Клаудио Ривалта.

" Папазов, както и другите момчета, изигра добър мач. Определено мощно показване като за дебют в Италия. Ние би трябвало да гледаме на него като на ляв бранител, който обаче през днешния ден се наложи да играе като централен поради кадровите ни проблеми. Щастлив съм за гола, който вкара, както и за представянето му, от което личеше качество ", сподели Ривалта.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР